Ga voor gaaf, ga voor een baan of opleiding in de horeca!

Landelijke wervingscampagne voor nieuwe medewerkers in de horeca

Download de gratis toolkit ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca.

SVH is in april 2021 een landelijke wervingscampagne voor de horeca gestart: ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca.

Toolkit Na al het nieuws over de cijfers van het personeelstekort, is het tijd om een positief geluid te laten horen en met oplossingen te komen. Daarom hebben we een speciale toolkit ontwikkeld voor horecaondernemers. In deze toolkit is shareable content te vinden zoals social media afbeeldingen, gifjes en campagnevideo’s in allerlei formaten én filters voor op Instagram die iedereen mag gebruiken en inzetten op eigen kanalen.

De content bij deze campagne kun je bijvoorbeeld toevoegen aan wervingscampagnes voor nieuwe medewerkers. Heb je al bestaand beeldmateriaal? Gebruik de slogan Ga voor gaaf, ga voor horeca! dan in je uitingen. Zet de slogan bijvoorbeeld op een poster of verwerk 'm in een filmpje.

Samen laten we zien wat voor gave sector de horeca is om in te werken!

Voorbeeld wervingscampagne van het Drenthe College: eigen campagnebeeld met slogan van 'Ga voor gaaf, ga voor de horeca'.

Voorbeeld wervingscampagne van Polderhuis Bed & Breakfast die 'Ga voor gaaf, ga voor de horeca' uitingen hebben gebruikt.