SVH Terrasmedewerker

Het terras is het visitekaartje van jouw horecazaak en in deze e-learning is jouw terras het speelveld. Met 7 instructievideo’s, een podcast met Herman den Blijker en 20 magazines inspireren we om het beste uit je terras te halen en een gouden terras te realiseren voor de gast. Met tips en inspiratie van Herman den Blijker voor een gastvrij en winstgevend terras!

De e-learning: SVH Terrasmedewerker

In deze e-learning komen de basisvaardigheden aan bod en je krijgt supersnel nieuwe terrasinzichten over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Fris de kennis van je team op met onze gratis nieuwe e-learning voor de zomer: SVH Terrasmedewerker.

Door het grote personeelstekort is het noodzakelijk dat ook nieuwe medewerkers zich snel goed staande kunnen houden op het terras. Uit recent onderzoek blijkt dat deze groep eerst een training wil. Medewerkers die na een lange tijd weer aan de slag gaan, willen een opfriscursus. Daar helpt deze e-learning bij.

Speel het grote gouden terrasspel en maak kans op mooie prijzen!

Heb jij het gaafste terras en de gaafste terrasmedewerkers van Nederland? Doe dan mee met jouw team aan het Grote Gouden Terrasspel en wie weet worden jullie in september tijdens Gastvrij Rotterdam uitgeroepen tot grote winnaar! Iedere horecazaak met een terras, klein of groot, kan meespelen en punten verdienen door opdrachten uit te voeren en het eindresultaat op Instagram te posten onder de hashtag #goudenterras Een jury onder voorzitterschap van Herman den Blijker gaat alle inzendingen van de deelnemende terrassen volgen op social media en vakkundig beoordelen op gastvrijheid en creativiteit. De winnaar Het spel kan gespeeld worden tussen 1 juni en 1 september 2021. De winnaar wordt in september tijdens Gastvrij Rotterdam door Herman den Blijker bekendgemaakt en wint een culinaire avond uit bij restaurant Goud van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker in Rotterdam.

Spelregels

Bestel de e-learning (gratis!) en log in via onze online leeromgeving SVH Horecatalent. Doorloop de e-learning en bekijk de filmpjes met Herman den Blijker.


En dan? Binnen de e-learning staan 6 interactieve opdrachten en een quiz klaar waar je punten voor kunt halen. Uiteraard is er ook een bonusopdracht om extra punten te scoren! Wat heb je nodig?

  • De e-learning SVH Terrasmedewerker, gratis te bestellen via bovenstaande button
  • Toegang tot SVH Horecatalent. Nog geen account? Maak 'm gratis aan
  • Een Instagram-account van het bedrijf of persoonlijk account voor het posten van de opdrachten, gebruik altijd de hashtag #goudenterras
  • Alle opdrachten dienen voor 1 september 2021 ingeleverd te worden

Beluister de SVH podcast! Beluister de terras-podcast met Herman den Blijker op SVH Spotify