SVH Terrasmedewerker

Het terras is het visitekaartje van jouw horecazaak en in deze e-learning is jouw terras het speelveld. Met 7 instructievideo’s, een podcast met Herman den Blijker en 20 magazines helpen we je om het beste uit je terras te halen en een gouden terras te realiseren voor de gast. Met tips en inspiratie van Herman den Blijker voor een gastvrij en winstgevend terras!

De e-learning: SVH Terrasmedewerker

In deze e-learning komen de basisvaardigheden aan bod en krijg je supersnel nieuwe terrasinzichten over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Fris de kennis van je team op met onze gratis e-learning voor de zomer: SVH Terrasmedewerker.

Door het grote personeelstekort is het noodzakelijk dat ook nieuwe medewerkers zich snel goed staande kunnen houden op het terras. Uit recent onderzoek blijkt dat deze groep eerst een training wil. Medewerkers die na een lange tijd weer aan de slag gaan, willen een opfriscursus. Daar helpt deze e-learning bij.

Verder leren met de KHN licenties

Wil je jouw medewerkers verder laten leren en ontwikkelen? In het kader van 'Leven lang ontwikkelen' heeft SVH samen met KHN special voor leden nog eens 29 licenties klaargezet om de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers te vergroten. Dit zijn kleinere licenties die over een specifiek onderwerp gaan zoals: voedingswaarden & allergenen, warenkennis of thee, koffie en bier. Deze licenties zijn verkrijgbaar vanaf € 2,25 per maand per gebruiker.

Ook licenties voor inwerken Nieuw personeel wil je snel up-and-running hebben. Inwerken kost altijd tijd, zeker als men nog helemaal niet bekend is in de horeca. Ook daarvoor zijn speciale licenties ontwikkeld die over het inwerken in de bediening en keuken gaan.

Naast deze licenties zijn er ook grotere licenties beschikbaar voor vakgebieden zoals keuken, bediening en fastservice.

Bewijs van deelname Wanneer de medewerker een licentie heeft afgerond is het mogelijk om een Bewijs van Deelname aan te vragen via de website van SVH. Hiermee wordt aangetoond dat de e-learning helemaal is doorlopen.

Nieuw: gratis e-learning werken in de horeca

Op de website Passie voor Horeca zijn tal van gratis e-learnings te vinden om de basiskennis te testen, of om te ontdekken wat een medewerker leuk vindt om zichzelf verder in te ontwikkelen. Nieuw op het menu is de e-learning werken in de horeca.

In deze e-learning maak je kennis met de basis. Wat houdt de horeca precies in? Welke soorten horeca zijn er? Van streetfood tot sterren en van gezonde voeding tot smaak en beleving. Alles komt aan bod!

Beluister de SVH podcast! Beluister de terras-podcast met Herman den Blijker op SVH Spotify