SVH MEESTERS:

DE TOP VAN DE NEDERLANDSE HORECA

We mogen trots zijn dat we zulke toonaangevende titels hebben.

Op zoek naar een SVH Meester bij jou in de buurt?

Benieuwd waar je SVH Meesters kunt bezoeken? Of benieuwd bij welke leerbedrijven SVH Meesters werkzaam zijn? Via deze handige kaart vind je alle SVH Meesters met hun restaurant, café of ijssalon makkelijk en snel bij jou in de buurt! Bekijk de legenda via het icoontje linksboven de kaart. Via de legenda kun je filteren op de SVH Meestertitel van jouw keuze.

DAAROM ZIJN DEZE SVH MEESTERKOKS TROTS OP HUN SVH MEESTERTITEL

MARGO REUTEN “Door voor het allerhoogste te gaan, samen met de factor geluk, heb ik dit kunnen bereiken. Wil je uitblinken in je vak, dan moet je er veel voor opofferen.”

DICK MIDDELWEERD “We hebben samen iets heel moois gerealiseerd. Door als Meesters onze kennis te delen hebben we het niveau van de Nederlandse horeca flink omhoog gekrikt.”

JONATHAN ZANDBERGEN “Mijn droom was om bij de absolute top te horen. Ik vroeg 15 jaar geleden al de aanmeldingsvoorwaarden op en ben doelgericht aan de slag gegaan.”

BEN VAN BEURTEN “Ik vind het prachtig dat er voor alle disciplines Meestertitels zijn, want niet alleen de chef is bepalend voor het succes; ook de ondernemer, gastheer en sommelier zijn dat.”

DENNIS KUIPERS “Je bent niet automatisch een betere kok door de titel. Het geeft wel aan dat je werkelijk alle facetten van het koksvak onder de knie hebt.”

JEROEN ROBBEREGT “Als SVH Meesterkok zie ik het als mijn plicht om de volgende generaties op te leiden, maar het is vooral ook heel mooi om die nieuwe garde op te leiden.”

Hoe word je SVH Meester?

Bij wie zou jij de volgende keer een kijkje in de keuken/achter de schermen willen krijgen?

SUPPORT DE HORECA:

Win een dinerbox van een SVH Meester naar keuze!

Beantwoord onderstaande vragen en laat ons weten waarom jij deze dinerbox verdient!

De route naar SVH Meesterkok

Ben jij een superambitieuze kok? Dan is de Sterklas of Cas Spijkers Academie dé opleiding voor jou. Volg je een van deze opleidingen en haal je alle diploma’s, dan mag je je SVH Gezel Meesterkok noemen. En dat is de opstap naar de titel SVH Meesterkok!


STERKLAS

Jeroen Robberegt is voorzitter van de Stichting Sterklas. Hij was zelf een van de eerste koks die de Sterklas doorliep. Het was de aanloop naar zijn titel SVH Meesterkok in 2008: “De koks zijn tot op het bot gemotiveerd. Ze bedrijven topsport en als het aan mij ligt, gaan we ze coachen zoals de topsport al doet, zodat we ze nog meer kunnen begeleiden naar de Meestertitel.”


CAS SPIJKERS ACADEMIE

Boegbeeld Jonnie Boer van De Librije is samen met chef Nelson Tanate motivator van de Cas Spijkers Academie: “De beste opleiding voor de besten in hun vak. Ik kan mijn kennis delen met de nieuwe generatie, meedenken en meeperfectioneren, en kan leuke ideeën kwijt. Pas toen de Sterklas en Cas Spijkers Academie jonge koks gingen opleiden, heeft het koksvak in Nederland een enorme groeispurt doorgemaakt en sindsdien tellen we echt mee in de wereld.”

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

image

PRODUCTOVERZICHT SVH

ALLES OP EEN RIJ

SVH MEESTER WORDEN

SVH MEESTERTITELS