STIPPEL JOUW HORECACARRIÈRE UIT!

De website horeca.nl is helemaal vernieuwd! Nu vind je nog makkelijker de cursus of vakopleiding die precies bij jou past.

Superhandig als je je (verder) wilt ontwikkelen in de horeca en jouw kennis en vaardigheden wilt vergroten! De cursussen en vakopleidingen sluit je af met een examen, vaak SVH-erkend. Daar heb je heel veel aan, want deze diploma’s hebben echt waarde op de arbeidsmarkt. Zo weten werkgevers precies wat ze van jou kunnen verwachten en jij weet welke skills je hebt en waar je ingeschaald kan worden. Dus zoek jouw cursus of vakopleiding snel via horeca.nl. Wil je meer weten over beroepen of diploma’s in de horeca? Ook dat vind je hier!

Brancheopleidingen worden naast het mbo-onderwijs steeds belangrijker.

Wil je verzekerd zijn van een kwalitatief goede brancheopleiding? Daar is het SVH erkenningskeurmerk voor! Staat dit logo vermeld bij de opleiding, weet je dat deze getoetst is op verschillende criteria die de kwaliteit van zowel de opleider als de opleiding waarborgen.

“Onze trainingen hebben al jaren het internationaal erkende SCA-certificaat, wat staat voor Specialty Coffee Association. Maar dat is minder bekend binnen de Nederlandse horeca. Daarom willen barista’s een diploma dat ook het SVH keurmerk heeft. Het is alom bekend, vertrouwd en betrouwbaar, en laat zien dat ze geschoolde barista’s zijn die horecazaken naar een hoger niveau tillen.”

- Bregje Deben van De Koffieschool

“De kennisniveaus van onze SVH-erkende opleidingen zijn niet alleen gebaseerd op de SVH eindtermen, SVH toetst onze opleidingen ook. Allebei is belangrijk voor werkgevers en leerlingen. Zo kunnen ze een goede, kwalitatieve keuze maken voor een van de praktijkgerichte wijnopleidingen. Met een branche-erkend SVH Wijndiploma weet je je als ondernemer of als medewerker te onderscheiden.”

- Ruud Weterings van WTOL Academy

“Het SVH kwaliteitskeurmerk heeft een landelijk erkende waarde. Het betekent voor onze deelnemers een erkenning van wat ze hebben geleerd tijdens de tien weken praktijkcursus bij de Culinaire Vakschool. Het verbreedt hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook al is het behalen van een SVH keurmerk geen verplichting, we vinden het belangrijk om het aan te bieden.”

- Niels van Ringelenstein van de Culinaire Vakschool

“Als klein instituut wil ik kwaliteit aanbieden met een gewaarborgd onderwijsprogramma. Daar hoort het SVH keurmerk bij dat ik voor vier opleidingen heb: van horeca-assistent tot gespecialiseerd kok. Studenten weten door het keurmerk dat ik de zaakjes op orde heb, dat de inhoud van de opleidingen goed is en dat hun SVH-erkend diploma waarde heeft.”

- Paul Kitzen van Kookstudio Thorn

Passie voor Horeca helpt jou bij het zetten van de volgende stap in jouw horecacarrière

Ben je op zoek naar een horecaopleiding of cursus, maar weet je eigenlijk nog niet echt welke richting je op wil? Met de handige tool Passie voor Horeca (passie.horeca.nl) van SVH test je gratis jouw basiskennis over verschillende onderwerpen en thema’s uit de horeca. Wat weet je bijvoorbeeld van koffie, thee of bier? Waar ligt jouw interesse? Waar wil je meer over leren? Er staan maar liefst 17 tests klaar om jou te helpen bij het maken van die keuze.

Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests? Volg dan een opleiding over dit onderwerp bij één van de SVH-erkende opleiders en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. De zoektocht naar een opleiding zet je verder voort op www.horeca.nl!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

image

PRODUCTOVERZICHT SVH

ALLES OP EEN RIJ

HORECA.NL

BRANCHE-ERKENDE OPLEIDERS

TEST JE BASISKENNIS OP PASSIE VOOR HORECA