Nu e-learning, straks werk.

Uiteindelijk komen er betere tijden aan voor de horeca! En dan blijven er veel mensen nodig die iets willen en kunnen in onze mooie sector.

Voor die mensen plus voor studenten, docenten, opleiders en ondernemers hebben we afgelopen jaar vol ingezet op e-learning, zoals met de Stay Home Hospitality Academy. Ook bleek onze lesmethode SVH Horecatalent vlekkeloos aan te sluiten op het online lesgeven in het onderwijs. In dit nieuwe online magazine vertellen docenten van mbo én hbo, opleiders en bedrijven waarom zij zo graag werken met SVH Horecatalent, ook zonder lockdown. En waarom deze lesmethode rust en overzicht geeft aan studenten en medewerkers.

“Natuurlijk, bediening en koken leer je niet achter je computer, maar e-learning helpt je wel je kennis te vergroten.”

Met dit magazine willen we je inspiratie bieden voor dit jaar. We hebben bijvoorbeeld de website horeca.nl helemaal vernieuwd, zodat je nog makkelijker de cursus of vakopleiding in de horeca vindt die precies bij je past. Bedenk dat je met een SVH-erkend branchediploma meer waard bent op de arbeidsmarkt. Haal dit diploma dus bij erkende opleiders met ons keurmerk. Zij hebben geïnvesteerd in kwaliteit die jouw carrière een boost kan geven. Zo zijn (potentiële) werkgevers ervan verzekerd dat je vakbekwaam bent. In dit magazine verder mooie interviews, een quiz, trotse medewerkers, boegbeelden en video’s. En onze allereerste podcast! SVH Meesterkok Ron Blaauw neemt ons hierin mee in de wereld van de horecaondernemer en inspireert met zijn kijk op ondernemersvaardigheden. Luister, klik, kijk en lees! Ricardo Eshuis Directeur SVH